Alla inlägg den 30 augusti 2014

Av Y - 30 augusti 2014 08:05

Min lilla pärla som troget tagit mig både hit och dit rullar nu vidare i nån bilhimmel av något slag, där bensinen är fri, oljebyten och annat småpyssel inte längre behövs..


Från den fina sidan


 

Fick höra så mycket skit när jag köpte min pärla; en sån kan du ju inte ha, just det märket och modellen är värdelösa osv osv, men den har gått som en liten klocka (nästan) hela tiden i min ägo och höll mig tämligen skadefri ändå igår..

 

Stel och öm i hela överkroppen och hela vänster sida av huvudet är som en enda stor bula som värker, men förutom det så har jag faktiskt bara bältesskador och även om de faktiskt gör betydligt ondare än de ser ut så läker ju sånt rätt fort ändå.. Blåmärken är ju inget som jag inte råkat ut för förut nån gång    Fast min rygg och nacke är inte så nöjda direkt. Ryggen för att ptja, den är ju rätt skröpplig sen förut och nacken är nog onöjd för att huvudet studsade omkring och smällde i lite här och var, men jag fick all clear från läkaren så då får man anta att där inte är nån större fara.


 


Pärlan är forslad till skroten och jag är nerbäddad på min soffa under en fluffig filt med värktabletter inom räckhåll för det onda huvudet. Klart inte så jag hade tänkt mig den här helgen   


Ha det gott   


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards